Auki jäljellä :

  094554099 /     0504554099

5 % Bonus

 Ostoskorisi on tyhjä
on tyhjä
Valikot

Bonustuotteet

Kun tilaat verkkokaupastamme voit itse valita bonustuotteesi ajankohtaisesta bonustuotevalikoimasta. Tilauksestasi saat bonuspisteitä ja pisteillä voit valita bonustuotteita.

Bonuspisteet ovat voimassa 180 päivä ostopäivästä. Mikäli et ole käyttänyt pisteitäsi 180 päivään sisällä, pistesaldosi nollaantuu. Bonustuotteita ei voi vaihtaa jälkikäteen. Mahdolliset jälkikäteen tehdyt lisäykset eivät oikeuta bonuspisteisiin. PizzaTaxim on oikeus korjata bonuspistesaldoa mikäli palautat tuotteita tai muussa vastaavassa tapauksessa. Voit myös kerätä bonuspisteitä ja käyttää ne myöhemmän tilauksen yhteydessä.

Bonusjärjestelmä on käytössä ainoastaan verkkokaupassamme, eikä koske puhelintilauksia.

Pidätämme oikeuden hinnan- ja myyntipäivien muutoksiin. Paino- ja valmistusteknisistä syistä johtuen emme voi taata, että kaikkia tuotteita on saatavilla tilauspäivän aukioloajan. Tuotteiden saatavuuden voi tarkistaa verkkokauppamme sivuilta osoitteessa http://pizzataxim.fi. Tilaus käsitellään tilauksen saapumishetkellä olevan saatavuustilanteen mukaan.

KUINKA KERÄÄN POINTS-BONUSPISTEITÄ?
Se on erittäin helppoa. Joka kerta kun tilaat, asiakastilillesi kertyy automaattisesti Points-bonuspisteitä, joita voit käyttää seurava päivänä tilauksesi tilauspäivän laskien.
Yksi päivän aktivointiaika tarvitaan, koska on mahdollista, että palautat tuotteita, jolloin luonnollisestikin palautetuista tuotteista saamasi bonuspisteet perutaan. Points-bonuspisteitä saat siis kaikista tilaamistasi tuotteista jotka pidät Yksinkertaista ja reilua!

MONTAKO POINTS-BONUSPISTETTÄ SAAN?
Uutena asiakkaana aloitat heti saat 5 Points-bonuspistettä (0,05€). Palkitsemme sinut jokaisesta tekemästäsi ostosta bonus-pisteillä.

MITÄ TUOTTEITA VOIN MAKSAA POINTS-BONUSPISTEILLÄNI?
Voit maksaa Points-bonuspisteilläsi mitä tahansa tuotteita yli 140 tuotteen valikoimastamme!

MITEN KÄYTÄN POINTS-BONUSPISTEITÄNI?
Kun sinulla on riittävästi Points-bonuspisteitä haluamaasi tuotetta varten, valitse se mukaan seuraavaan tilaukseesi ja valitse haluavasi käyttää Points-bonuspisteitäsi tuotteen maksamiseen! Yhden bonuspisteen arvo on 1 sentti. Kun sinulla on esimerkiksi 999 Points-bonuspistettä, voit maksaa niillä 9,99 euron arvoisen tuotteen. Mikä parasta, sinulla on 6 kuukautta aikaa käyttää ansaitsemasi Points-bonuspisteet!

MITEN SAAN SELVILLE POINTS-BONUSPISTEIDENI MÄÄRÄN?
Rekisteröityneen online-asiakkaan käytettävissä on nettisivuillamme osoitteessa http://pizzataxim.fi . Löydät tiedon Points-bonuspisteistäsi "Bonnuspisteet"-linkistä. Voit myös soittaa asiakaspalveluumme numerossa 094554099, niin vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi.